HUJAN DI HATI, BILAKAN BERHENTI...

Monday, July 03, 2006

LEPASKAN AKU DARI HATIMU, Ep. 58



Hati resah, bibir terkunci
nak ku sebut hati menahan
nak ku turut hati melawan
nak menjauh ada ikatan
segalanya muktamad kini
hati menangis siapa yang tahu

tiada tempat untuk mengadu...

12 Comments:

  • At Monday, July 03, 2006 9:26:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ija, assalamualaikum!

    Tak kan lah lama yati menanti cuma tu aja yang tertulis...... Awak sihat ke?

     
  • At Monday, July 03, 2006 10:57:00 AM, Anonymous tie said…

    sudah lah Zu...perkara yg mudah jgn di kusutkan :)

    Amir tuh padan sgt utk Zu...sama2 degil, sama ego...sama2 otak geliga..hehehehhehe

     
  • At Monday, July 03, 2006 2:58:00 PM, Anonymous kaknOOr said…

    Ija zu nak lari kemana tu.... muskil kat kapal tu. Nak kata kapal haji sekarang dah tak ada, kapal mewah jauh sekali.... Kapal cargo ye..... Zu nak larikan diri dari jejaka2 malaya tu.Susah sangat baling aja buah dadu.

     
  • At Monday, July 03, 2006 3:21:00 PM, Blogger nisha_gal said…

    kak Ija.....

    Zu macam dah keliruje? betul ke?

     
  • At Monday, July 03, 2006 5:28:00 PM, Anonymous Ija said…

    Wa'alaikummussalam Yati,

    Macam cerita dalam tv,
    ada masanya iklan mencelah...

    Musim panas begini, org. sihat boleh jadi sakit!
    Moga dirimu sihat jua..

     
  • At Monday, July 03, 2006 5:32:00 PM, Anonymous ija said…

    Tie,

    Nampak mudah tapi susah...
    Bila hati tak suka, bagaimana nak memujuk menjadi suka?

    Kata Zu:
    Ku sangka hujan di tengahari
    rupanya panas sampai ke petang...
    :(

     
  • At Monday, July 03, 2006 5:35:00 PM, Anonymous ija said…

    Kaknoor;

    Kapal kargo senang nak isi barang banyak-banyak;
    boleh buat business kat setiap pelabuhan...
    ;p

    Zu x nak baling dadu, sbb kat dadu itu semua nombor n nama yg. sama...
    wa......

     
  • At Monday, July 03, 2006 5:38:00 PM, Anonymous ija said…

    Nisha_gal,

    Zu bukan keliru
    tapi bimbang di hati
    kata yang metrai
    makin mendekati...

     
  • At Monday, July 03, 2006 5:57:00 PM, Anonymous tie said…

    Ija :-D

    ckp kat Zu...alang2 seluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan, alang2 dah bertunang biar sampai selesai hari persandingan...hehehhe

    hari ujan tu rahmat, ari panas plak berkat...hehehe

    Ija, cepat ler sambaung n3 *tongkat dagu, muka seposen depan pc*

     
  • At Monday, July 03, 2006 11:47:00 PM, Anonymous Ija said…

    Tie,

    terkedu membaca madah bicaramu
    Zu pun x tahu nak jawab apa!

    Katanya:
    Jika Tie boleh jadi pengganti
    Tak cukup stadium 1 Malaysia
    dia tadahkan....
    ;p

    macam tahu2 saja AZ suka pekasam,
    sayangnya Zu x suka, dia pening dgn. bau tu...

     
  • At Tuesday, July 04, 2006 8:47:00 AM, Anonymous lia said…

    kak ija, what is going on? kapal tu nak g mana? tak kanlah Zu nak lari naik kapal yg mcm tongkang tuh... hehee

     
  • At Tuesday, July 04, 2006 9:45:00 AM, Anonymous ija said…

    Lia,

    Kalau naik kapal cantik2, AZ senang cari, naik kapal cam tu sure AZ x tercari... senang nak menyorok;

    Zu memang susah hati kini,
    AZ pun semakin mendera perasaan...
    sob sob sob.... wa..wa...wa..

    Rindunya aku sama kamu...
    ;p

     

Post a Comment

<< Home